I følge Nordan i Neumans siste utgave av «Proffbladet», kan en redusere så mye som 60 prosent av varmetapet ved å velge de beste vinduene som har trelags glass og 2 x 18 mm isolasjonslag med Argon mellom de 4 mm glasslagene (glasspakke 48 mm). Når en vet at ca 80 prosent av energiforbruket i en bolig er oppvarming, betyr dette at de med dårligst vinduer kan opp mot halvere kostnaden med strøm og nettleie ved å velge de beste vinduene ved rehabilitering.
I intervjuet karaktiseres Norge som et u-land i Norden på rehabilitering av bygg opp mot vinduer, da det stort sett bare er to-lags glass eller dårlige trelagsglass som settes inn. Dette til tross for at kostnaden med alternativene å sette inn «dårlig» tolags eller dobbelt så godt trelagsglass nesten er den samme (førstnevnte har u-verdi 1,0 og sistnevnte 0,48, dvs. dobbelt så isolerende).
Det finnes to måter for rehabilitering med det beste isolerende 48 mm glasset. Den ene er å bytte hele vinduet. Det blir i dag stort sett bare gjort ved nye bygg.
Den andre måten er å bytte bare glasset og pakninger. Sistnevnte kan også gjøres i kombinasjon med aluminiumskedning. Dette koster ca. en tredjedel av et komplett vindusbytte.
Det finnes nå teknologi for å sette inn 48 mm glasspakker i alle eldre vinduer produsert etter 1960, selv om glasset endatil blir stikkende utenfor den gamle rammen.
Energimedia Norge AS som eier ENEFF, har aksjonærer som også er aksjonærer i Z-Clix som har utviklet den nye teknologien som er omtalt i artikkelen.